Denk mee over het nieuwe subsidiebeleid

De gemeente Sint-Michielsgestel geeft subsidie aan verschillende organisaties en verenigingen. Dat doen we omdat zij bijdragen aan goed leven en wonen in onze gemeente. Door de vele ontwikkelingen van de afgelopen jaren wordt er een nieuw subsidiebeleid opgesteld. We vinden het belangrijk om de verenigingen en maatschappelijke organisaties hierbij te betrekken en hun mening te horen. Je kunt je aanmelden voor een werksessie.

De gemeente organiseert een werksessie op 4 september om mee te denken

De gemeente organiseert op woensdag 4 september om 19.30 uur een werksessie waarin bestuursleden van maatschappelijke organisaties in Sint Michielsgestel kunnen meedenken met het nieuwe subsidiebeleid. De sessie is in de raadzaal van Meander (Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel). Van iedere organisatie is één bestuurslid van harte welkom.

Programma

Je bent vanaf 19.15 uur van harte welkom. Om 19.30 uur wordt de avond geopend door Tom Vaessen (dagvoorzitter) en wethouder Bert van Druenen. Mariëlle Zijlstra geeft vervolgens meer achtergrondinformatie over het belang van het nieuwe beleid. Daarna ga je met elkaar in gesprek en horen we graag jouw mening. Rond 21.30 uur wordt de werksessie afgerond. 

Meld je aan

Voor een goede voorbereiding van de werksessie vragen we je om je uiterlijk 2 september aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar m.zijlstra@mijngemeentedichtbij.nl met als onderwerp: Aanmelding werksessie Subsidiebeleid. Vermeld daarbij de naam van de organisatie en de persoon die aanwezig is. We verwachten dat de interesse groot is en er veel aanmeldingen zullen zijn. Om die reden kan er per organisatie maximaal één persoon de werksessie bijwonen.