Herken online fraude met Ewout Genemans

Op dinsdag 1 oktober nodigen wij je uit om gezamenlijk de landelijke livestream van Veilig Online van DigiWegwijs te bekijken. Deze wordt gepresenteerd door tv-presentator Ewout Genemans. Tijdens deze avond leer je hoe je online fraude kunt herkennen en voorkomen. Ontdek hoe criminelen kunstmatige intelligentie gebruiken om fraude te plegen en hoe je dit kunt voorkomen.

De livestream kun je gezamenlijk kijken in de Raadzaal van Meander in Sint-Michielsgestel (Meanderplein 1). Burgemeester Eiko Smid zal de avond openen met een welkomstwoord. Na afloop van de uitzending is er gelegenheid om vragen te stellen aan wijkagent Femke Slaats.  

Aanmelden

Aanmelden kan via: veiligheid@mijngemeentedichtbij.nl. Vergeet niet aan te geven of je naar de bijeenkomst in Sint-Michielsgestel of Boxtel komt.

Programma

  • 19.00 uur – Inloop met een bakje koffie of thee
  • 19.15 uur – Welkomstwoord door burgemeester Eiko Smid  
  • 19.30 uur - Veilig Online livestream door Ewout Genemans
  • 20.15 uur – Koffiepauze  
  • 20.30 uur - Livestream vragenrondje met Femke Slaats
  • 21.00 uur - Afronding  

Mis deze waardevolle avond niet en zorg dat je beter voorbereid bent op de gevaren van online fraude. 

Liever thuis kijken?

Dat kan! Ga naar de website van Bibliotheek West-Brabant en meld je aan voor de livestream. Je ontvangt een mail met daarin jouw toegangsbewijs.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wist je dat we iedere week een digitale nieuwsbrief versturen met daarin een nieuwsoverzicht? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het nieuws in de gemeente in jouw mailbox.