Uitnodiging: Dag van de Ondernemer

Wij zijn trots op de vele ondernemers die onze gemeenten rijk zijn. Ook dit jaar slaan de gemeente Boxtel en gemeente Sint-Michielsgestel de handen ineen. We organiseren het jaarlijks terugkerende ondernemersontbijt op de Dag van de Ondernemer: vrijdag 15 november 2024. De dag om onze ondernemers in het zonnetje te zetten!

Programma

De ochtend start met een heerlijk ontbijt, zoals je van ons gewend bent, waarbij er genoeg tijd is om bij te kletsen met elkaar. Na het ontbijt trapt spreker Bas Nijhuis af met zijn visie op de kracht van samenwerking en hoe je dit als ondernemer kan helpen. Vervolgens gaat Bas in gesprek met wethouders Bert van Druenen en Mariëlle van Alphen. Zij vertellen meer over hoe belangrijk het is elkaar als ondernemers op te zoeken en te versterken, maar ook hoe je dit doet in onze gemeenten. We eindigen de ochtend met een feestelijke afsluiting, waarna er nog ruimte is om na te praten. En we kunnen nu al zeggen: niemand gaat met lege handen naar huis!

Aanmelden voor de Dag van de Ondernemer

Meld je vandaag nog aan voor het ondernemersontbijt op de Dag van de Ondernemer! 
Ga naar het aanmeldformulier. Je kunt je aanmelden tot en met 13 november 2024.

Bas Nijhuis heet je welkom

Stap binnen in de wereld van passie, teamwork en ondernemerschap met niemand minder dan Bas Nijhuis. Geboren en getogen in Enschede, is Bas Nijhuis niet alleen een internationaal bekende scheidsrechter, maar ook een gedreven ondernemer en een meesterlijke verteller. Hij zal meer vertellen over de kracht van samenwerking; het thema van de ochtend.

Wij hopen je op de Dag van de Ondernemer te ontmoeten!

Bas Nijhuis nodigt je uit voor de Dag van de Ondernemer

Heb je vragen?

Heb je vragen over de Dag van de Ondernemer? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: economie@mijngemeentedichtbij.nl.